Betingelser for Fitdog®

Fitdog® er en sundhedsordning for din hund, hvor du sikrer dig en række fordele og rabatter ved at betale et månedligt beløb.

Fitdog® fungerer, som et abonnement. Abonnementet er løbende, hvilket betyder, at du selv skal opsige Fitdog®, hvis du ikke længere ønsker at modtage de fordelagtige ydelser og rabatter.

De af Fitdogs ydelser, som ikke bliver brugt inden for ét år, kan ikke overføres til det kommende år.

Vi anbefaler at kombinere ordningen med en sygeforsikring af din hund.

Aftalen træder i kraft, når vi har modtaget tilmelding og første betaling. Der er et oprettelsesgebyr på 150 kr., som betales ved oprettelse af abonnementet.

 

Abonnementet indeholder:

  • Fys-tjek x 1 årligt
  • Et tjek af 20 min varighed x 1 årligt
  • Fysioterapi eller massage x 1 årligt
    (Du vælger selv om din hund skal have fysioterapi eller massage)
  • Laserterapi 1 område x 1 årligt (Din hund får laserterapi. Du bestemmer selv hvornår.)
  •  10% betyder at du får 10% rabat på yderligere behandlinger i form af fysioterapi, fys-tjek, massage, laserterapi. Gælder ikke genoptræning.

 

Uddybning af indhold:

-For at kunne købe Fitdog, skal du være fyldt 18 år.

-Ændringer i dine persondata og kontaktoplysninger skal straks meddeles Laser Til Dyr.

-Aftalen ophører, hvis hunden skifter ejer. Her skal den nye ejer selv indgå aftale om et Fitdog abonnement.

-Fitdog® gælder udelukkende for den hund, som er registreret i pakken.

-Aftalens indhold er kun gældende i vores almindelige åbningstid og kun hos Laser Til Dyr

-Laser Til Dyr forbeholder sig retten til at undlade at imødekomme ønsket om at tegne en Fitdog-aftale.

-Gældende lovgivning samt almindelige regler og procedurer i Laser Til Dyr skal respekteres af dig som aftaleejer af Fitdog.

 

Udeblivelse fra bestilte ydelser
Bliver du forhindret i at komme til en tidsbestilt ydelse med dit kæledyr, skal du melde afbud senest 24 timer før tidspunktet for din aftale. Bliver der ikke meldt afbud, anser vi ydelsen for anvendt.

Betaling
Fitdog® fungerer, som et abonnement, du betaler forud pr. måned via tilmelding af fast bankoverførsel eller via Mobilepay Invoice. Ønsker du ikke at betale via dette, kan du betale for Fitdog® én gang årligt. Ønsker du en årlig opkrævning, betaler du et års fuldt abonnement ved oprettelse.

Du har 14 dages fortrydelsesret efter tegning af Fitdog, hvis der ikke er brugt ydelser i pakken.

Ved manglede betaling
Ved manglende betaling anses aftalen for misligholdt og ophæves med det samme. Restbeløb opkræves med et administrations- og rykkergebyr.

Opsigelse af aftalen
Du kan altid opsige dit Fitdog abonnement . Opsigelse af aftalen skal ske med én måneds varsel, senest den sidste dag i måneden. Hvis dit dyr har skiftet ejer eller dør, kan Fitdog opsiges uden yderligere varsel.

Opsigelse skal ske skriftligt pr. e-mail til info@lasertilditdyr.dk. Ved opsigelse tilbagebetales ikke et allerede indbetalt abonnement.

Aftalen er bindende de første 6 mdr. efter indgåelse af aftalen. Ved opsigelse af Fitdog indenfor de første 6 mdr. opkræves et beløb tilsvarende restbetaling op til 6 mdr.’s varighed.

Laser Til Dyr kan ligeledes opsige aftalen – dog med 3 måneders varsel.

Ændringer i Fitdog®
Du bliver gjort opmærksom på ændringer af priser og abonnementsbetingelser med 30 dages varsel til udløbet af en måned. Prisregulering på op til 5% pr. år varsles dog ikke.

Misligholdelse
I tilfælde af manglende betaling, gentagne aflysninger eller anden uacceptabel handling kan Laser Til Dyr opsige dit Fitdog® abonnement uden varsel og uden refusion eller anden økonomisk kompensation.