Laserterapi til hest

Behandling med laserterapi til hest varer mellem end 5-15 minutter, alt efter størrelse, type af skade og dyrets vægt. Behandlingen er smertefri, medicinfri og der er ingen bivirkninger.

Laserbehandling kan bruges til akut opståede skader i led, sener eller muskler (forstuvninger, forvridninger, forstrækninger) samt behandling af kronisk lidelser som eksempelvis, gigt, slidgigt (albueledsdysplasi, hofteledsdysplasi) eller kroniske lidelser i ryggen (eks spondylose og disc problemer). En behandling af din hests ryg tager cirka 12-15 minutter, mens behandling af et sår tager cirka 5 minutter. Laserbehandlingen er altid tilpasset din hest, således at den er skræddersyet til type skade, vævstype, hestens farve osv.

Har din hest brug for laserterapi? Tag testen her

Laserterapi til hest

Hvad er laserterapi?

Laserterapi, også kendt som photobiomodulation (PBM Therapy), er en terapiform af bestemte bølgelængder af lys, der skaber en terapeutisk helende virkning på kroppens muskler, sener, hud, knogler og led.  Laserterapi er en medicinfri, smertefri og kortvarig behandlingsform, som de fleste heste hurtigt accepterer. Dyret kan behandles i vågen tilstand og en almindelig behandling vil typisk vare 12-15 minutter, alt afhængigt af hvad og hvor meget der skal behandles. En behandling med laserterapi har ingen bivirkninger. Vi bruger den samme type lasermaskine, som de fleste dyrlæger.

Laser til hest Vejle

Ved en laserbehandling påvirker laserlyset kroppens væv på celleniveau. Cellestofskiftet øges, hvorved transport af næringsstoffer gennem cellemembranen øges. Dette medfører øget produktion af cellulær energi (ATP), der igen fører til en kaskade af positive virkninger, der øger cellernes og dermed vævets sundhed. Du kan læse mere om videnskaben bag laserterapi her

Den frigivne energi øger blodcirkulationen og trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Dette skaber et optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte. Det skadede område vil vende tilbage til sin normaltilstand, og funktionen i det behandlede område bliver genoprettet og smerten mindskes eller forvinder helt.

​Laserbehandlingen kan uden problemer kombineres med medicinsk behandling. Mange oplever dog, at man kan nedsætte mængden af medicin eller fuldstændig stoppe med smertestillende medicin.

Du kan finde priser på laserterapi her

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVend retur til shop