Fitdog® - bedre livskvalitet for din hund

Fitdog® er abonnementet, hvor omdrejningspunktet er forebyggelse og bedre livskvalitet for din hund. Med Fitdog® er du med til at forebygge smerte, alvorlig sygdom og funktionsbegrænsning hos din hund. På den måde sikre du, at din hund får flest mulige gode og sunde leveår.

Er Fitdog® noget for mig?

Ønsker du dig en hund der er glad, smertefri og har en sund krop - hele livet? Så er Fitdog® helt sikkert også noget for dig. Når du tegner et Fitdog abonnement til din hund, får du alt det, vi anbefaler til en almindelig familiehund. Har du en senior hund, hund med kronisk sygdom eller træner du med din hund? Så er Fitdog også en god løsning, da du får alle supplerende behandlinger til en rigtig god pris.

Fitdog® er en abonnementsløsning, hvor du betaler et lav månedligt beløb. Du kan også betale én gang årligt. Ønsker du en årlig opkrævning, betaler du et års fuldt abonnement ved oprettelse. Du kan vælge om du vil betale månedligt eller årligt ved tilmelding. Du betaler 150 kr. i oprettelsesgebyr uanset om du vælger årlig eller månedlig betaling.

Vær opmærksom på, at der kun er et meget begrænset antal Fitdog®abonnementer tilgængelig. Dette er udelukkende for, at vi kan opretholde god service og kvalitet, for alle vores klienter og patienter. 

Fitdog abonnement vejle

Fitdog® sikre dig og din hund, en række fordele og rabatter ved at betale et lavt månedligt beløb. Lige nu får du Fitdog® til speciel intropris på kun 95,- pr. måned + oprettelsesgebyr (150 kr.)

Du får:

1 x Fysioterapi eller Massage* (Du vælger selv)

1 x Laserterapi*

1 x. Fys-tjek* (Et Fys-tjek er et tjek af din hunds krop. Vi tjekker led, muskler, bindevæv samt ganganalyse)

1 x Personligt 4-ugers træningsprogram* til din hund

10% rabat på Laserterapi, Fysioterapi, Massage, Fys-tjek og Træningsprogrammer.

  * en gang årligt.

Tilmeld dig i dag og giv din hund den livskvalitet, den fortjener 💙

 

Hvad kan man egentlig få for 95,- ?

Vores pris på abonnementet er lige nu virkelig god og er lavet, som et specialtilbud til de hurtige og dedikerede!

Du får alt, hvad du har brug, for til at sikre, at din hund ikke går med oversete smerter i muskler, led, bindevæv, sener og ligamenter!

Få et Fitdog abonnement ...

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig vores Fitdog abonnement.

Når du har udfyldt nedenstående information, vil du blive videresendt til en betalingsside, hvor du skal betale oprettelsegebyret på 150,- via Mobilepay. Så snart du har udfyldt formularen og betalt oprettelsesgebyr, kan vores bogholder oprette dit abonnement. Læs alle betingelser her. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dit navn
Vælg betalingsmetode
Tilmeld mig
Du kan læse alle betingelser for dit abonnement her